به گزارش ميراث‌آريا(chtn) \"بهمن نامور مطلق\" دبير فرهنگستان هنر در جمع هنرمندان صنايع دستي خراسان جنوبي در بيرجند تصريح کرد: نگرش به صنايع دستي بايد از نگاه موزه‌اي به نگاه فراتر از آن تغيير يابد.

نامورمطلق افزود: براي اين منظور مي‌توانيم از اين آثار در مکان هايي مانند هتل ها، ادارات و دستگاه هاي اجرايي و دولتي استفاده کنيم.

وي با اشاره به اينکه کشورهايي مانند چين و هند با فعاليت در زمينه صنايع دستي بازار خوبي در اين زمينه در دنيا پيدا کرده‌اند گفت: ايران در حوزه صنايع دستي يک قدرت بالقوه است که مي‌تواند با حمايت بيشتر از اين آثار در جهان حرف‌هاي بسياري براي گفتن داشته باشد.

نامورمطلق تصريح کرد: صنايع دستي ايران در کتاب‌هاي تاريخي دنيا جايگاه خاصي ندارد.

وي گفت: براي شناساندن صنايع دستي در کشور فعاليت‌هايي از قبيل پژوهش در مکاتب هرات، تبريز و اصفهان انجام شده و سال آينده نيز مکتب شيراز مورد پژوهش قرار مي‌گيرد.

دبيرفرهنگستان هنر با اشاره به برگزاري \"هشتمين پيش همايش گنجينه‌هاي از ياد رفته\" در بيرجند افزود: همايش اصلي طي روزهاي ‪ ۲۶‬تا ‪ ۲۸‬آذر ماه جاري در تهران برگزار مي‌شود که تا پايان امسال اميدواريم ‪ ۲۰‬پيش همايش و پس‌همايش ديگر نيز داشته باشيم.

وي هدف اين همايش‌ها را ايجاد کاربردهاي جديد براي صنايع دستي دانست.

دبير فرهنگستان هنر گفت: اين فرهنگستان تازه‌ تاسيس از هشت گروه تخصصي از قبيل سينما، معماري، هنرهاي تجسمي و نمايشي تشکيل شده که به صورت پژوهشي فعاليت مي‌کنند.114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386091130